×

972 000 naeratust rohkem

Öeldakse, et tibusid loetakse kevadel, aga meil ei ole kannatust nii kaua oodata ning lugesime oma möödunud aasta “tibud” juba kokku. Ja tulemus on muljetavaldav! Eelmisel aastal aitasime inimestel naeratada vähemalt 1 032 000 korda! 

Stillabunt tiim valmistas eelmisel aastal kokku 516 000 kingitust. Kingituste arvu võib korrutada julgelt kahega, sest kui kingitus üle antakse, siis naeratab nii kinkija kui kingituse saaja. Nii võime ka ise nägu naerul rahul olla, et aitasime maailma juurde luua rohkem kui miljon naeratust.  

Toome Sinuni valiku möödunud aastal üle antud kingitustest, et inspireerida Sind ka sellel aastal uusi naeratusi looma (üle eelmise aasta naeratusi näole toonud kingivaliku leiad siit).





"Tellisime Stillabuntist Heiki Ernitsa kujundatud Lotte joogikruusid. Sillabunt meeskonnaga, eesotsas Grete Roosiga, oli koostöö imelihtne ja kiire. Kruuside saabudes oli ärevus muidugi suur, kuid Stillabunt ei vedanud meid alt. Need olid IMEARMSAD! Meie eesmärgiks oli tuua Lottemaa teemapargi külastajateni võimalus osta kaasa ilus mälestus või miks mitte kingituseks just nimelt sellised kruusid. Oleme kruusidega VÄGA rahul! Ning tundub, et ka kliendid on neist vaimustuses, sest  üsna pea tuleb anda uus kogus tellimiseks sisse!"

- Liisa Klemmer, Lottemaa teemapark OÜ kaubandusjuht





"Meie tellitud bambuskiust rätik oli pehme ja kvaliteetne. Meie jaoks on oluline, et tegemist on keskkonnasõbralikuma valikuga."

- Kadri Ambos,  Alexela Group turunduse ja jätkusuutlikkuse juht





"Stillabunt aitas meil kokku panna kingipaki uutele alustavatele töötajatele ja juba praegu oleme saanud tänusõnu, et väga tore ja armas üllatus. Meie jaoks on kindlasti oluline, kuidas kingitused on seotud firma brändiga ning koostöös Stillabuntiga saime väga ilusad RSI värvides tooted, mis näevad koos väga lahedad välja. Oleme toodetega väga rahul, saime kõik tooted täpselt sellised nagu algselt plaanisime. Suhtlus Stillabuntiga on alati kiire ning saame iga murega ka alati lahenduse."

 - Ann-Marii Reiväli, Rush Street Interactive Office Manager 





"Joogarada "Elu järje hoidjal" on mitu praktilist väärtust - helkur, mis on unikaalne ja silmatorkav rinnamärk ning lisaks omanäoline eluväärtusi meeldetuletava sisu ja kujundusega järjehoidja, mida kasutada raamatu vahel või kinnitada silmatorkavale kohale. Just see praktilisus ja funktsionaalsus koos loominguga on toonud palju positiivset vastukaja. Jäin tulemusega väga rahule, kuna helkurmärgi aluskaart/järjehoidja lõi täiesti omanäolise lahenduse, mida kinkida erinevatele inimestele. Toode jõudis kingitusena nii Eesti inimesteni kui ka saadeti meenena välismaale, sh. Kanada, USA, Austraalia, Taani, Šotimaa."

 - Külli Paltre, MTÜ Joogarada joogaõpetaja ja kunstnik





 "Valisime nii töötajatele kui koostööpartneritele kinkimiseks termospudelid. Korduvkasutatav kuuma joogi pudel aitab teha paremaid keskkonnasäästlikke otsuseid. Samuti saab lekkekindla termospudeli asetada julgelt käekotti või seljakotti kartmata koti sisu rikkuda. Termos on paljudele asendamatu igapäevane kaaslane kontoris, matkarajal, koosviibimistel. Nii on termospudelist saanud praktiline tarbeese, mis on samas ka meie väike, aga tubli brändisaadik."

- Marge Mägi, Coop Saaremaa turundusjuht





"Valides kingitust koostööpartneritele oli meil kolm põhilist tingimust. Kingitus peab olema praktiline, toode ja pakend keskkonnasõbralik ja/või ümbertöödeldud materjalist formaadilt postiga saatmiseks sobilik. Koostöös kreatiivse ja kaasamõtleva ja Stillabunti meeskonnaga  jõusime kõigile tingimustele vastava tooteni ja oleme lõpptulemusega väga rahul."

- Virge Suursoo, AS TREV-2 Grupp personalijuht





"Tooted, mida oleme Stillabuntist tellinud ja väga rahule jäänud, on pusad, bambusest juhtmevabad laadijad ja solar-port laadijad. On tore näha, et Stillabunt pöörab tähelepanuasjadele, millele me ise võib-olla tihtipeale ei oska mõelda (nt. trüki iseärasused, materjalid jms.) Samuti soovitate, kui tellimust on mõtekam teha suuremas mahus ja annate aegsasti teada kui tarneajad on oodatust pikemad või esineb tarneraskus. Kliendina on tore näha, et kui meil esines küsimusi toote kvaliteedis, siis olite kohe valmis vastama ja kontrollisite omalt poolt toote kvaliteeti. Tellitud pusad on hea kvaliteediga, pehme voodri ja kvaliteetse trükiga, mis peab vastu masinpesule."

- Delis Kruustik, SEB turunduse segmendijuht





"Pipedrive hindab kõrgelt kvaliteetseid toorikuid, mis oleksid vastupidavad, seljas mugavad ning sobiksid kõigile. Just seetõttu osutusid valituks Southwest T-särgid, mida suurima rõõmuga tellime meie pikaajalise ja hea koostööpartneri Stillabunti käest, kes suudab lisaks kvaliteetsetele toorikutele pakkuda ka suurepärast trükitööd. Kõik see on meile väga tähtis, sest just need T-särgid on ühed esimestest toodetest kõigile uutele Pipedrive-iga liitujatele."

 - Hanna-Liisa Kaun, Pipedrive Employer Branding Intern





"Stillabunti abiga valmistatud torusallid sobivad hästi kokku Elke ja Toyota mõtteviisidega: toetada liikumist ja olla keskkonnasäästlik. Torusallid on klientidele väga meeldinud, need näevad stiilsed välja, on praktilised ning hea vahend, mida kasutada õues jalutades või joostes, et tuul liiga ei teeks. Kuna see kingitus on hästi õnnestunud, siis on meie töötajad neid rõõmuga oma koostööpartneritele kinkinud. Elke hindab kõrgelt ka Stillabunti loovat lähenemist pakenditele, sest see pole kinkimisel vähetähtis. Esmamulje on oluline ja kui õnnestub luua ilus pakend, mis on ka keskkonnale sõbralik, siis meie oleme rahul."

- Taavi Lepik, Elke Grupi AS tegevjuht

Create a free account to save loved items.

Sign in