×

Maris Viires, CV-Online turundus- ja teenindusjuht: "Stillabunt on alati olnud valmis kaks sammu rohkem tegema kui palutud."

Kes Sa oled ja kust Sa tuled?

Minu nimi on Maris Viires, igapäevaselt kolme lapse ema, ettevõtja, turundaja ja värbaja. Tulen Arukülast.



Kui kaua oled CV-Online Estonias töötanud ja kuidas sinna sattusid?

CV-Online meeskonda sattusin kaks aastat tagasi, kui mind kutsuti turundusmeeskonda juhtima. Enne seda töötasin viis aastat Noored Kooli programmis värbamis- ja turundusjuhina. Olin juba aastaid tagasi ärisektorist välja astudes otsustanud, et soovin teha missiooniga tööd, millel on suurem väärtus minule ja positiivne jalajälg inimeste elule üleüldiselt. Kui päris aus olla, siis kaks aastat enne CV-Online meeskonda tulekut mõtlesin juba selle peale, et see võiks olla minu tulevane töökoht, kus saan oma missiooni edasi kanda.



Millega CV-Online tegeleb ja mida Sina seal teed? 

CV-Online Estonia on üks juhtivamaid tööportaale ja personalivahendusfirmasid Eestis ja terves Baltikumis. Tõenäoliselt enamike jaoks on teada, et CV-Online on tööportaal, mis viib tööotsijad kokku tööpakkujatega, vahendades tuhandeid tööpakkumisi ühes kuus. Aga mida tõenäoliselt ei teata, on see, et CV-Online on ka värbamispartner, pakkudes äriklientidele erinevaid värbamislahendusi alates eelvalikust ja sihtosingust, lõpetades täisvaliku ja värbamisturunduse erilahendustega.

Mina töötan meeskonnas turundus- ja teenindusjuhina, mis sisuliselt tähendab turundajate ja värbajate igapäevast juhtimist ja  toetamist oma töös ning ka suuremas pildis kahe valdkonna strateegilist juhtimist ja arendamist.



Kui kaua oled Stillabuntiga koostööd teinud ja kuidas teineteist leidsite?

Stillabunt on olnud CV-Online partner mitmeid aastaid. Juba enne seda, kui ise meeskonna pardale astusin, ütles minu eelkäija, et Stillabunt on meie äge partner, tee nendega koostööd. Nii see koostöö ausalt öeldes liikuma ka läks.



Mis Sulle Stillabunti puhul meeldib?

Kiire ja professionaalne teenindus. Olen alati tundnud end hästi hoituna Stillabunti poolt. Samuti on Stillabunt alati olnud valmis kaks sammu rohkem tegema kui palutud. Hindan partnereid, kes suudavad oma ideid presenteerida sellisel moel, et mul ei teki suures mahus lisaküsimusi.



Mis Sulle kingituste tegemise juures meeldib?

Kingituste puhul meeldib mulle alati nende personaalsus ja väike “kiiks”. Ei soovi kinkida asja, mida inimene saab osta igast suvalisest poest.



Kuidas sünnib meenete tellimise idee, milline on protsess ja kuidas see toimub?

Minu jaoks sünnib see tundest tänada teist inimest. Sealt edasi tekib küsimus, kuidas tänada selliselt, et see mõjuks siiralt. Kolmanda küsimusena, kuidas hoida meie ettevõtte brändi fookuses nii, et sõnum ei läheks kaduma. Kui mõte-tunne-tegu on paigas, siis vaatan otsa eelarvele ning pöördun juba vastava ettevõtte poole oma mõtetega.



Miks eelistad Stillabunti täislahendust otse tootja käest tellimisele?

Hea küsimus. Ju ma olen mingis mõttes nii mugav. Olen alati uskunud, et igal alal on omad spetsialistid ja mulle väga meeldivad inimesed, kes tunnevad hästi oma valdkonda ja turgu. Seepärast on Stillabuntiga hea koos töötada, sest ma tõesti usaldan, et nad teevad mulle parima võimaliku pakkumise, teades just minu võimalusi ja vajadusi.



Milliseid suuri õnnestumisi või ebaõnnestumisi on Stillabuntist kingituste tellimisega ette tulnud? Millised on olnud õppetunnid ja lahendused?

No eks erinevaid asju on ette tulnud. Parimate lahendustena on olnud meeskonna pusad ja bränditud pleedid ning ühe pisikese superkingina on kõigile meeldinud arvuti kaitsekate, mis kaamera ette läheb. Kindlasti oleme aja jooksul teinud ka igasuguseid kotikesi, topsikesi, märkmikke ja pliiatseid, mis on ka toredad olnud, kuid millega pole ehk nii väga eristunud. Ainus tellimus, mis aia taha läks, olid kleebishelkurid, kuid see oli pigem toote viga.



Mida soovitad teistele kingituste tellijatele?

Mõelge kõigepealt, palju teil on raha. Siis mõelge, millist tunnet-mõtet soovite teises inimeses sellega tekitada.



Milline on kõige meeldejäävam ärikink, mis ise oled saanud?

Minule läks hinge personaalselt kingitud kiri, mis oli just mulle kirjutatud tänusõnadega ja ilusti pakendatud. Kes oskaks arvata, et käsitsi kirjutatud kiri niiviisi toimib.



Millised on Sinu ootused tuleviku kingitustele?

Armastan lihtsust, samas sügavust. Kindlasti on need natuke kiiksuga asjad ja kindlasti on need pigem praktilised. Kingituste puhul üldiselt proovin lähtuda sellest, et see, mille kingin, oleks võimalikult palju nähtaval.

Create a free account to save loved items.

Sign in