×

Urban Vitamin Pacifica RCS plastist kõrvaklapid

Värvus
69,17 € + KM
Need ideaalselt treeninguks sobivad kõrvaklapid muudavad tulemuste saavutamise ja vormis püsimise eriti nauditavaks. Mugavaid kõrvakinnitusi saab ideaalse istuvuse tagamiseks reguleerida ja kohandada komplektis olevate otsikutega ning need püsivad alati kindlalt paigal ka kõige intensiivsema trenni ajal.
Vaata lähemalt
Tootekood
X02P329.772
Värvus
Hall
Materjal
rABS

Tellimuse vormistamine

Kogus

Värvus
Laos
Toote minimaalne tellimiskogus on 20.

Võimalik tellida oma disainiga

Küsi oma disainiga pakkumist
Kirjeldus

Kirjeldus

Need ideaalselt treeninguks sobivad kõrvaklapid muudavad tulemuste saavutamise ja vormis püsimise eriti nauditavaks. Mugavaid kõrvakinnitusi saab ideaalse istuvuse tagamiseks reguleerida ja kohandada komplektis olevate otsikutega ning need püsivad alati kindlalt paigal ka kõige intensiivsema trenni ajal. Need kerged kõrvaklapid on loodud tipptasemel soorituse jaoks, pakkudes IPX5-taseme higi-, tolmu- ja veekindlust. Tänu 8-tunnisele tööajale täiustatud BT 5.3 tehnoloogiaga kummaski kõrvaklapis ja tasakaalustatud helile saad motiveerivat muusikat kõikjal kuulata. Kõrvaklappide 600 mAh laadimisümbris on RCS-i (Recycled Claim Standard) sertifitseeritud taaskasutatud ABS-ist/TPE-st. Ümbertöödeldud materjali hulk: 55% eseme kogukaalust. RCS-i sert tagab, et taaskasutatud materjalide tarneahel on kogu pikkuses sertifitseeritud. Kõrvaklappe saab täis laetud laadimisümbrises 3 korda uuesti laadida. Urban Vitamini tooted ei sisalda PVC-d ja nende pakendis on vähendatud plastisisaldus.
Vaata lähemalt
Toote üksikasjad
X02P329.772

Spetsifikatsioonid

Tarneaeg
3 weeks
Size combined
9,7 x 4,9 x 3,2 cm.
Pcs in box
20
Päritolumaa
CN
Materjal
rABS

Trükiinfo

Trükimeetod
Pad Print
Värvide arv
5
Trükiala suurus (mm)
65.00 x 20.00
Kokkusobivad tooted
50,83 € + KM
Unikaalne kolm ühes disainiga 10 000 mAh 15 W aku, mille korpus on valmistatud RCS-sertifikaadiga taaskasutatud ABS-plastikust. RCS (Recycled Claim Standard) on standard toote ringlussevõetud sisu kontrollimiseks kogu...

Create a free account to save loved items.

Sign in