×

Terra RCS taaskasutatud alumiiniumist 5000 mAh akupank 5W juhtmevaba

Värvus
39,17 € + KM
Akupank RCS-i (Recycled Claim Standard) serdiga taaskasutatud alumiiniumist ja ABS-ist. Ümbertöödeldud materjali hulk: 31% eseme kogukaalust. RCS-i sert tagab, et taaskasutatud materjalide tarneahel on kogu pikkuses sertifitseeritud. Alumiinium ei kaota ümbertöötlemise käigus oma omadusi ning seda saab lõputult taaskasutada.
Vaata lähemalt
Tootekood
X02P322.642
Värvus
Hall
Materjal
rAluminium

Tellimuse vormistamine

Kogus

Värvus
Laos

Võimalik tellida oma disainiga

Küsi oma disainiga pakkumist
Kirjeldus

Kirjeldus

Akupank RCS-i (Recycled Claim Standard) serdiga taaskasutatud alumiiniumist ja ABS-ist. Ümbertöödeldud materjali hulk: 31% eseme kogukaalust. RCS-i sert tagab, et taaskasutatud materjalide tarneahel on kogu pikkuses sertifitseeritud. Alumiinium ei kaota ümbertöötlemise käigus oma omadusi ning seda saab lõputult taaskasutada. Akupangas on vastupidav A-taseme 5000 mAh liitiumpolümeerpatarei. Juhtmevaba laadija toetab laadimist kuni 5W. Näidikutel kuvatakse teave aku taseme kohta, nii et tead alati, millal on vaja uuesti laadida. Toode ja aksessuaarid on 100% PVC-vabad. Kaasas on RCS-i serdiga taaskasutatud alumiiniumist, TPE-st ja PET-materjalist valmistatud type-C-laadimisjuhe. Pakendatud FSC® segamaterjalist karpi. USB väljund 5/2.4A, Type-C väljund: 5V/2.4A. Type-C sisend: 2.4A. Micro-USB sisend: 5V/2A.
Vaata lähemalt
Toote üksikasjad
X02P322.642

Spetsifikatsioonid

Tarneaeg
3 weeks
Size combined
10,3 x 6,4 x 1,6 cm.
Pcs in box
1
Päritolumaa
CN
Materjal
rAluminium

Trükiinfo

Trükimeetod
Laser Engraving 2
Värvide arv
1
Trükiala suurus (mm)
45.00 x 15.00
Kokkusobivad tooted
50,83 € + KM
Unikaalne kolm ühes disainiga 10 000 mAh 15 W aku, mille korpus on valmistatud RCS-sertifikaadiga taaskasutatud ABS-plastikust. RCS (Recycled Claim Standard) on standard toote ringlussevõetud sisu kontrollimiseks kogu...

Create a free account to save loved items.

Sign in