×

RCS taaskasutatud plastikust & bambusest ümbrisega TWS kõrvaklapid

Värvus
32,50 € + KM
Bambusest detailidega juhtmevabad kõrvaklapid ja ümbris. Kõrvaklapid ja laadimisümbris on valmistatud RCS (Recycled Claim Standard) sertifitseeritud ringlussevõetud ABS-ist ja FSC® 100% bambusest. Taaskasutatud kogusisaldus: 23% kauba kogukaalust. RCS-sertifikaat tagab taaskasutatud materjalide täielikult sertifitseeritud tarneahela. Ideaalselt istuvatel kõrvaklappidel on 40 mAh aku ja neid saab 400 mAh laadimisümbrises uuesti laadida 1 tunni jooksul. Mänguaeg keskmise helitugevusega umbes 14 tundi.
Vaata lähemalt
Tootekood
X02P329.939
Värvus
Pruun
Materjal
FSC bamboo

Tellimuse vormistamine

Kogus

Värvus
Laos

Võimalik tellida oma disainiga

Küsi oma disainiga pakkumist
Kirjeldus

Kirjeldus

Bambusest detailidega juhtmevabad kõrvaklapid ja ümbris. Kõrvaklapid ja laadimisümbris on valmistatud RCS (Recycled Claim Standard) sertifitseeritud ringlussevõetud ABS-ist ja FSC® 100% bambusest. Taaskasutatud kogusisaldus: 23% kauba kogukaalust. RCS-sertifikaat tagab taaskasutatud materjalide täielikult sertifitseeritud tarneahela. Ideaalselt istuvatel kõrvaklappidel on 40 mAh aku ja neid saab 400 mAh laadimisümbrises uuesti laadida 1 tunni jooksul. Automaatse sidumisfunktsiooniga on nii lihtne siduda oma mobiilseadmega. Mänguaeg keskmise helitugevusega umbes 14 tundi. BT 5.3-ga optimaalseks ühenduseks. Töökaugus kuni 10 meetrit. Pikari ja mikrofoniga. Kaasas 3 suuruses silikoonist kõrvaotsad. Kaasa arvatud RCS-sertifikaadiga taaskasutatud TPE laadimiskaabel. Pakitud FSC® mix taaskasuatud pakendisse. Toode ja tarvikud 100% PVC-vaba.

Vaata lähemalt
Toote üksikasjad
X02P329.939

Spetsifikatsioonid

Tarneaeg
3 weeks
Size combined
5,9 x 2,7 x 5,3 cm.
Pcs in box
1
Päritolumaa
CN
Materjal
FSC bamboo

Trükiinfo

Trükimeetod
CO2 Engraving 2
Värvide arv
1
Trükiala suurus (mm)
35.00 x 15.00
Kokkusobivad tooted
50,83 € + KM
Unikaalne kolm ühes disainiga 10 000 mAh 15 W aku, mille korpus on valmistatud RCS-sertifikaadiga taaskasutatud ABS-plastikust. RCS (Recycled Claim Standard) on standard toote ringlussevõetud sisu kontrollimiseks kogu...

Create a free account to save loved items.

Sign in