×

Oregon RCS taaskasutatud plastist ja korgist 10 W juhtmevaba laadija

Värvus
19,17 € + KM
Elegantse disainiga 10 W juhtmevaba laadija, mis on valmistatud FSC® 100% korgist ja RCS (Recycled Claim Standard) sertifitseeritud taaskasutatud ABS-ist. Ümbertöödeldud materjali hulk: 33% eseme kogukaalust. RCS (Recycled Claim Standard) on standard, mis kinnitab tootes taaskasutatud materjalide tagamise kogu tarneahela ulatuses. RCS-i standardit kasutatakse siis, kui osa tootest on valmistatud taaskasutatud materjalidest. Juhtmeta laadimine ühildub Androidi uusimate põlvkondade, iPhone 8 ja uuemate versioonidega. Toode ja tarvikud on PVC-vabad. Kaasas on ka 120 cm C-tüüpi laadimiskaabel, mis on valmistatud RCS-sertifikaadiga taaskasutatud TPE-st. Pakitud FSC® mix kraft pakendisse. Toode ja tarvikud 100% PVC-vabad.
Vaata lähemalt
Tootekood
X02P308.589
Värvus
Pruun
Materjal
rABS

Tellimuse vormistamine

Kogus

Värvus
Laos

Võimalik tellida oma disainiga

Küsi oma disainiga pakkumist
Kirjeldus

Kirjeldus

Elegantse disainiga 10 W juhtmevaba laadija, mis on valmistatud FSC® 100% korgist ja RCS (Recycled Claim Standard) sertifitseeritud taaskasutatud ABS-ist. Ümbertöödeldud materjali hulk: 33% eseme kogukaalust. RCS (Recycled Claim Standard) on standard, mis kinnitab tootes taaskasutatud materjalide tagamise kogu tarneahela ulatuses. RCS-i standardit kasutatakse siis, kui osa tootest on valmistatud taaskasutatud materjalidest. Juhtmeta laadimine ühildub Androidi uusimate põlvkondade, iPhone 8 ja uuemate versioonidega. Toode ja tarvikud on PVC-vabad. Kaasas on ka 120 cm C-tüüpi laadimiskaabel, mis on valmistatud RCS-sertifikaadiga taaskasutatud TPE-st. Pakitud FSC mix kraft karpi. Type-C sisend 5V/2A; 9V/2A; Juhtmeta väljund 5V/1A;9V/1,1A; (10W) Pakitud FSC® mix kraft pakendisse. Toode ja tarvikud 100% PVC-vabad.

Vaata lähemalt
Toote üksikasjad
X02P308.589

Spetsifikatsioonid

Tarneaeg
3 weeks
Size combined
10,4 x 10,4 x 2,1 cm.
Pcs in box
1
Päritolumaa
CN
Materjal
rABS

Trükiinfo

Trükimeetod
Digital Print 2
Värvide arv
4
Trükiala suurus (mm)
75.00 x 75.00
Kokkusobivad tooted
50,83 € + KM
Unikaalne kolm ühes disainiga 10 000 mAh 15 W aku, mille korpus on valmistatud RCS-sertifikaadiga taaskasutatud ABS-plastikust. RCS (Recycled Claim Standard) on standard toote ringlussevõetud sisu kontrollimiseks kogu...

Create a free account to save loved items.

Sign in