×

RCS taaskasutatud TPU-st spordikell

Värvus
45,83 € + KM
Moodne elustiilikell 1,3” puutetundliku värviekraaniga, mis võimaldab aktiivsustaset jälgida kogu päeva vältel. RCS-i (Recycled Claim Standard) serdiga taaskasutatud TPU-st randmepael ja ABS-ist korpus. Ümbertöödeldud materjali hulk: 31% eseme kogukaalust. RCS-i sert tagab, et taaskasutatud materjalide tarneahel on kogu pikkuses sertifitseeritud.
Vaata lähemalt
Tootekood
X02P330.891
Värvus
Must
Materjal
rTPE

Tellimuse vormistamine

Kogus

Värvus
Laos

Võimalik tellida oma disainiga

Küsi oma disainiga pakkumist
Kirjeldus

Kirjeldus

Moodne elustiilikell 1,3” puutetundliku värviekraaniga, mis võimaldab aktiivsustaset jälgida kogu päeva vältel. RCS-i (Recycled Claim Standard) serdiga taaskasutatud TPU-st randmepael ja ABS-ist korpus. Ümbertöödeldud materjali hulk: 31% eseme kogukaalust. RCS-i sert tagab, et taaskasutatud materjalide tarneahel on kogu pikkuses sertifitseeritud. Funktsioonid on järgmised: sammulugeja, kalorilugeja, distantsimõõtja, mitme spordiala mõõtja, äratuskell, pulsimõõtja, vererõhumõõtja, unejälgija, kalendrimärguanded, telefonikõned, teavitused: SMS, Facebook, Skype, WhatsApp, Twitter jne. Ühildub Android 4.4 ning iOS 8.0 ja uuemate seadmetega. IPX 67 vee- ja tolmukindlus. BT 5.0. Ooterežiimis on tööaeg 15 päeva ja aktiivses režiimis 5 päeva. Komplektis on kella laadimiseks klõpsuga kinnitatav laadija. Pakendatud FSC® segamaterjalist pappkarpi. Toode ja aksessuaarid on 100% PVC-vabad.
Vaata lähemalt
Toote üksikasjad
X02P330.891

Spetsifikatsioonid

Tarneaeg
3 weeks
Size combined
26,8 x 2,0 x 0,8 cm.
Pcs in box
1
Päritolumaa
CN
Materjal
rTPE

Trükiinfo

Trükimeetod
Laser Engraving 2
Värvide arv
1
Trükiala suurus (mm)
15.00 x 5.00
Kokkusobivad tooted
29,17 € + KM
Rannatennis on populaarne reketimäng, mida on lihtne õppida ja mis sobib nii täiskasvanutele kui ka lastele. Lõbus tegevus rannas, pargis või kodus aias mängimiseks. Kaasas on kaks reketit ja kaks kummipalli ning mäng...

Create a free account to save loved items.

Sign in