×

Stillabunti kliendiintervjuu küsimustele vastas seekord lahkesti TalTech bränditoodete valdkonnajuht Merilin Vahersalu



Kes Sa oled ja kust Sa tuled?

Olen Merilin Vahersalu ja ja töötan TalTechi bränditoodete valdkonnajuhina.



Kui kaua oled TalTechis töötanud ja kuidas sinna sattusid?

Juba noorena soovisin tulla Tallinna Tehnikaülikooli õppima. Kui olin selle unistuse saavutanud, tahtsin ka ise panustada ülikooli tegevusse. Õpingute kõrvalt olin aktiivne üliõpilasesinduses ning endalegi märkamatult olen tänaseks töötanud TalTechis erinevatel ametikohtadel ligi 10 aastat. Ma olen ülikooli fänn ja mulle väga meeldib minu töö. Mind ümbritsevad iga päev sajad inimesed, kellelt saan hulga inspiratsiooni ja motivatsiooni.



Millega Sina TalTechis täpsemalt tegeled?

Minu vastutusvaldkond TalTechis on bränditooted, mis on meie ülikooli brändisaadikuteks nii kodumaal kui ka üle terve maailma. Bränditooted hõlmavad endas nii trendikaid tooteid tudengitele, väärikaid kingitusi koostööpartneritele kui praktilisi esemeid töötajatele. Minu töö on leida uusi ja ägedaid tooteid, millele sobib peale panna TalTechi bränd. Samuti on minu korraldada toodete esinduslik müük. Sel põhjusel avasime 2020. aasta novembris ülikooli peahoone fuajees värske ja silmapaistva meenete poe, mis on ka ülikooli visiitkaardiks. 



Kui kaua oled Stillabuntiga koostööd teinud ja kuidas teineteist leidsite?

Tallinna Tehnikaülikooli ja Stillabunti väga hea koostöö on kestnud ligi 10 aastat.




Mis Sulle Stillabunti puhul meeldib?

Iga ettevõtte kõige olulisem vara on seal töötavad inimesed ning siinkohal ma tooksin välja imelised inimesed – müügi-projektijuht Marina Gutel Reile ning armsa disaineri Eti Annamaa, kes on aidanud mind esmapilgul võimatute olukordade võimalikeks võlumisega. Mulle väga meeldib see, kuidas Marina oma tööd teeb, see professionaalsus ning kliendikeskne suhtumine on võrratu ning see teebki Stillabunti ülimalt heaks koostööpartneriks.




Mis Sulle kingituste tegemise juures meeldib?

Kingituste tegemine on imeline ning kõige rohkem on mul rõõm, kui kink vastab kingisaaja ootustele ning see leiab ka praktilist kasutust.




Kuidas sünnib meenete tellimise idee, milline on protsess ja kuidas see teostub? 

Ülikoolis on loodud meenete komisjon, mis saab kokku kord aastas. Komisjoni kuuluvad erinevate ülikooli sihtrühmade esindajad, et saaksime vajadusi võimalikult laiapõhjaliselt kaardistada. Komisjon arutab ühiselt, millised meened peaksid kindlasti sortimenti jääma, millised peaks eemaldama ning pakutakse välja uute meenete ideed. Ühiselt arutades ning hääletades moodustub uute meenete nimekiri. Edasine pakkumiste küsimine, näidistega tegelemine, üldine taustauuring, tellimine, kauba vastuvõtt lattu ja müümine on juba bränditoodete valdkonnajuhi töö.




Milliseid suuri õnnestumisi või ebaõnnestumisi on Stillabuntist kingituste tellimisega ette tulnud? Millised on olnud õppetunnid ja lahendused?

Aastaid koostööd toob kaasa nii õnnestumisi kui ka mõningaid ebaõnnestumisi, aga see käib selle ameti juurde. Kindlasti on enamus Stillabunti projekte õnnestunud ning pakkunud rõõmu paljudele inimestele. Tihe suhtlemine koostööpartneriga on kindlasti võti lahenduste leidmisel.




Mida soovitad teistele kingituste tellijatele?

Ma soovitan hinnapäringutes olla võimalikult detailne ja lisada nii palju lisainfot soovitud toote kohta kui võimalik. Lisaks tasub enne ostu tellida näidis, et toodet oma silmaga vaadata ja oma käega katsuda. See annab parima arusaamise, milline valmistoode sinuni jõuab.




Milline on kõige meeldejäävam ärikink, mis ise oled saanud?

Minu kõige meeldejäävam ärikink kõlab ilmselt naljakalt, aga ei ole midagi väga kallist ja tavapäratut -  mikrofiiber saunalina.




Millised on Sinu ootused tuleviku kingitustele?

Kvaliteetsed, nutikad, praktilised, keskkonnasäästlikud.

Create a free account to save loved items.

Sign in