×

Jõuluaeg ärikingituste maailmas

Kas oled vahel süvitsi mõelnud, kuidas muudavad hoolega tehtud kingitused maailma erilisemaks ning kuidas luua omanäolisi äri- ja reklaamkingitusi? 

Jõuluaeg on tõeliselt eriline aeg. See on aastaaeg, mil me kõik võtame aja maha, et jagada armastust, soojust ja headust oma lähedaste ning kaastöötajatega. See on aeg, mil meenutame, et kingitused on rohkem kui lihtsalt esemed. Need väljendavad meie hoolimist. Need avaldavad tänu ja lojaalsust ning loovad erilist sünergiat.

Ärikultuuris on kingitused määrava tähtsusega. Need ei ole mitte ainult tooted, mida antakse üksteisele üle kohustusest, vaid see on ainulaadne võimalus jätta jälg ja kujundada ettevõtte mainet. Iga kingitus, olgu see siis väike või suur žest, loob kuvandi sellest, kes me oleme ja millised on meie tõelised väärtused.

Stillabunti eesmärk on muuta jõuluaeg teie ettevõtte jaoks eriliseks. Siira tänu hooajaks. Me usume, et iga kingitus on võimalus muuta maailma natuke paremaks, kübeke soojemaks ja miks ka mitte, erilisemaks. Kui annate meile võimaluse luua üheskoos oma ärikingitustest midagi enamat kui lihtsalt kingitused, loovad need mõju, mis jääb pikalt kestma.

Usume siiralt, et oma kingitustega olete brändisaadik, kes räägib läbi nende oma lugu. Need kõnelevad teie ettevõtte väärtustest, hoolimisest ja tänuavaldusest. Kui kingitused on hoolikalt valitud ja isikupärastatud, jutustavad nad lugusid ja loovad emotsioone, mis jäävad päriselt meelde.

Me mõistame, et igal ettevõttel ja igal kingisaajal on oma ainulaadne lugu. Seetõttu oleme loonud kingitusi igale maitsele ja eelarvele. Meie pakkumiste ja komplektide hulgast leiate mitmesuguseid erilahendusi    alates luksuslikest kinkidest kuni praktiliste ärikingitusteni.

Jõuluaeg on armas aeg teha erilisi asju. On aeg jagada hoolimist. Stillabunt on sinu partner selles erilises missioonis. Oleme siin, et muuta iga ärikingitus eriliseks ja tuua iga kingisaaja näole naeratus. Lisagem üheskoos ärikingitustesse rohkem headust, hoolimist ja tänutunnet.

♡ Tulge ja avastage meie kingituste valikust endale sobivaid lahendusi ning laske meil aidata teil luua erilisi hetki sel jõuluajal! 

Tutvu valikuga ja leia kõige erilisemad jõulukingitused meie e-poest

 JÕULUD

Kui soovid midagi erilist, kuid vajad abi, siis aitame Sind suurima rõõmuga, kui saadad oma mõtted meile teele

 SAADAN PÄRINGU

Create a free account to save loved items.

Sign in