×

FlashCharge RCS taaskasutatud plastikust 5000 mAh akupank

Värvus
25,83 € + KM
5000 mAh taskusuurusega 20 W PD-toitepank, mille korpus on valmistatud RCS-sertifikaadiga taaskasutatud ABS-plastist. RCS (Recycled Claim Standard) on standard toote ringlussevõetud sisu kontrollimiseks kogu tarneahelas. Taaskasutatud kogusisaldus: 20% toote kogukaalust. Oma minimalistliku ja ruumisäästliku disainiga on Flashcharge märkimisväärselt kompaktne, tagades, et saate seda hõlpsalt kõikjale kaasas kanda. Kogege välkkiire laadimist nii iOS-i kui ka Androidi seadmete jaoks. Pole enam pikki ooteaegu; see akupank tagab, et teie seadmed saavutavad rekordajaga täisvõimsuse.
Vaata lähemalt
Tootekood
X02P322.461
Värvus
Must
Materjal
rABS

Tellimuse vormistamine

Kogus

Värvus
Laos

Võimalik tellida oma disainiga

Küsi oma disainiga pakkumist
Kirjeldus

Kirjeldus

5000 mAh taskusuurusega 20 W PD-toitepank, mille korpus on valmistatud RCS-sertifikaadiga taaskasutatud ABS-plastist. RCS (Recycled Claim Standard) on standard toote ringlussevõetud sisu kontrollimiseks kogu tarneahelas. Taaskasutatud kogusisaldus: 20% toote kogukaalust. Oma minimalistliku ja ruumisäästliku disainiga on Flashcharge märkimisväärselt kompaktne, tagades, et saate seda hõlpsalt kõikjale kaasas kanda. Kogege välkkiire laadimist nii iOS-i kui ka Androidi seadmete jaoks. Pole enam pikki ooteaegu; see akupank tagab, et teie seadmed saavutavad rekordajaga täisvõimsuse. Toitepank ise toetab 18 W kiirlaadimist, nii et akupank saab laadida kiiremini kui tavaline akupank. Varustatud Quick Charge 3.0 USB-A pordi ja 20 W PD Type-C pordiga, saate laadida mitut seadet korraga, ilma laadimiskiiruses järeleandmisi tegemata. Jälgige integreeritud LED-ekraani abil oma energiavarusid, tagades, et te ei jää kunagi vahele tühja akuga, kui seda kõige rohkem vajate.

Vaata lähemalt
Toote üksikasjad
X02P322.461

Spetsifikatsioonid

Tarneaeg
3 weeks
Size combined
7,9 x 2,6 x 3,8 cm.
Pcs in box
1
Päritolumaa
CN
Materjal
rABS
Kokkusobivad tooted
50,83 € + KM
Unikaalne kolm ühes disainiga 10 000 mAh 15 W aku, mille korpus on valmistatud RCS-sertifikaadiga taaskasutatud ABS-plastikust. RCS (Recycled Claim Standard) on standard toote ringlussevõetud sisu kontrollimiseks kogu...

Create a free account to save loved items.

Sign in