×

Terra RCS taaskasutatud alumiiniumist kaabel 6 in 1

Värvus
10,25 € + KM
Sissetõmmatav laadimis- ja andmekaabel, mis on valmistatud RCS-i (Recycled Claim Standard) sertifitseeritud ringlussevõetud alumiiniumist, taaskasutatud TPE-st ja taaskasutatud lemmikloomast. Taaskasutatud kogusisaldus: 68% eseme kogukaalust. RCS-sertifikaat tagab taaskasutatud materjalide täielikult sertifitseeritud tarneahela. Alumiinium ei kaota ringlussevõtu käigus oma omadusi ja seda saab ringlusse võtta lõputult. Kahe sisendiga pistikuga: USB A ja tüüp-C. Kolmekordne väljund: Apple Lightning/Micro ja Type C, pakkudes kokku 6 laadimisvõimalust. RCS-sertifikaadiga põimitud taaskasutatud PET-kaablitega, mille pikkus on täielikult välja tõmmatud 100 cm.  Sobib laadimiseks, sünkroonimiseks ja ühildub automänguga (ainult tüüp C kuni C tüüpi). Toetab kiiret laadimist kuni 45W.
Vaata lähemalt
Tootekood
X02P302.752
Värvus
Hall
Materjal
rABS

Tellimuse vormistamine

Kogus

Värvus
Laos

Võimalik tellida oma disainiga

Küsi oma disainiga pakkumist
Kirjeldus

Kirjeldus

Sissetõmmatav laadimis- ja andmekaabel, mis on valmistatud RCS-i (Recycled Claim Standard) sertifitseeritud ringlussevõetud alumiiniumist, taaskasutatud TPE-st ja taaskasutatud lemmikloomast. Taaskasutatud kogusisaldus: 68% eseme kogukaalust. RCS-sertifikaat tagab taaskasutatud materjalide täielikult sertifitseeritud tarneahela. Alumiinium ei kaota ringlussevõtu käigus oma omadusi ja seda saab ringlusse võtta lõputult. Kahe sisendiga pistikuga: USB A ja tüüp-C. Kolmekordne väljund: Apple Lightning/Micro ja Type C, pakkudes kokku 6 laadimisvõimalust. RCS-sertifikaadiga põimitud taaskasutatud PET-kaablitega, mille pikkus on täielikult välja tõmmatud 100 cm. Pakitud FSC® segupakendisse. Sobib laadimiseks, sünkroonimiseks ja ühildub automänguga (ainult tüüp C kuni C tüüpi). Toetab kiiret laadimist kuni 45W.

Vaata lähemalt
Toote üksikasjad
X02P302.752

Spetsifikatsioonid

Tarneaeg
3 weeks
Size combined
7,0 x 2,1 cm.
Pcs in box
1
Päritolumaa
CN
Materjal
rABS

Trükiinfo

Trükimeetod
Laser Engraving 2
Värvide arv
4
Trükiala suurus (mm)
40.00 x 40.00
Kokkusobivad tooted
11,25 € + KM
120 cm pikkune luksuslik multikaabel, mis on valmistatud sertifitseeritud taaskasutatud materjalidest. Kaasas 4 erinevat pistikut: USB C-sisend, USB-A-sisend, C-tüüpi väljund, IOS-väljund ja mikro-USB-väljund. See...

Create a free account to save loved items.

Sign in