×

VINGA Bosler AWARE™ taaskasutatud materjalidest 21" vihmavari

Värvus
  • Roheline
  • Must
  • Pruun
  • Sinine
37,50 € + KM
Meie klassikalise ja tagasihoidliku 21-tollise vihmavarjuga püsige liikvel olles stiilselt kuiv. Kahekihiline 190T taaskasutatud materjalidest vihmavari pakub küllaldast kaitset vihma eest, samas kui kaunis sisevooder lisab disainile elegantsi. Vihmavarjul on klaaskiust ribid ja raam, mis tagab vastupidavuse ja pikaealisuse. Vihmavarju käepide on valmistatud komposiitpuidust, lisades disainile rafineeritust. Vihmavarjul on mugavuse huvides ka automaatne avaja ja käsitsi sulgemise võimalus. Sobivast kangast hoiukott lisab täiendava kaitsekihi, kui seda ei kasutata. Sisaldab AWARE™ jälgimistehnoloogiat, mis kinnitab ringlussevõetud materjalide ehtsat kasutamist, rõhutades meie pühendumust vastutustundlikule hankimisele. Kaasa arvatud FSC sertifikaadiga kraftpakendid.
Vaata lähemalt
Tootekood
X02V850017
Värvus
Roheline
Materjal
rPET

Tellimuse vormistamine

Kogus

Värvus
  • Roheline
  • Must
  • Pruun
  • Sinine
Laos

Võimalik tellida oma disainiga

Küsi oma disainiga pakkumist
Kirjeldus

Kirjeldus

Meie klassikalise ja tagasihoidliku 21-tollise vihmavarjuga püsige liikvel olles stiilselt kuiv. Kahekihiline 190T taaskasutatud materjalidest vihmavari pakub küllaldast kaitset vihma eest, samas kui kaunis sisevooder lisab disainile elegantsi. Vihmavarjul on klaaskiust ribid ja raam, mis tagab vastupidavuse ja pikaealisuse. Vihmavarju käepide on valmistatud komposiitpuidust, lisades disainile rafineeritust. Vihmavarjul on mugavuse huvides ka automaatne avaja ja käsitsi sulgemise võimalus. Sobivast kangast hoiukott lisab täiendava kaitsekihi, kui seda ei kasutata. Sisaldab AWARE™ jälgimistehnoloogiat, mis kinnitab ringlussevõetud materjalide ehtsat kasutamist, rõhutades meie pühendumust vastutustundlikule hankimisele. Kaasa arvatud FSC sertifikaadiga kraftpakendid.

Vaata lähemalt
Toote üksikasjad
X02V850017

Spetsifikatsioonid

Tarneaeg
3 weeks
Size combined
36,0 x 12,0 x 64,0 cm.
Pcs in box
1
Päritolumaa
CN
Materjal
rPET

Trükiinfo

Trükimeetod
Screen Transfer OS
Värvide arv
6
Trükiala suurus (mm)
200.00 x 100.00
Kokkusobivad tooted
34,17 € + KM
See automaatselt avanev käsitsi suletav vihmavari on loodud nii kompaktseks kui ka ruumikaks, pakkudes piisavalt kaitset vihma eest. Kokkupanduna on see sama väike ja kerge kui 23" suurusega vihmavari, mistõttu on...

Create a free account to save loved items.

Sign in