×

Swiss Peak AWARE™ Tornado 30-tolline vihmavari

Värvus
32,50 € + KM
See Swiss Peak AWARE™ Tornado 30" tormivari on vastupidav ja usaldusväärne metallraamil, klaaskiust ribide ja kummist käepidemega vihmavari. Vihmavarjul on tormikindel funktsioon tormise ilma jaoks ja kaasas on hoiustamist hõlbustav Swiss Peak kott. Automaatne avamine ja käsitsi sulgemine. Lisaks on vihmavarjul AWARE™ märgistus, mis kinnitab taaskasutatud materjalide kasutamist, muutes selle parimaks valikuks. Lisaks annetatakse 2% iga müüdud Aware™ toote tulust water.org    organisatsioonile.
Vaata lähemalt
Tootekood
X02P850.441
Värvus
Must
Materjal
rPET

Tellimuse vormistamine

Kogus

Värvus
Laos
Toote minimaalne tellimiskogus on 10.

Võimalik tellida oma disainiga

Küsi oma disainiga pakkumist
Kirjeldus

Kirjeldus

See Swiss Peak AWARE™ Tornado 30" tormivari on vastupidav ja usaldusväärne metallraamil, klaaskiust ribide ja kummist käepidemega vihmavari. Vihmavarjul on tormikindel funktsioon tormise ilma jaoks ja kaasas on hoiustamist hõlbustav Swiss Peak kott. Automaatne avamine ja käsitsi sulgemine. Lisaks on vihmavarjul AWARE™ märgistus, mis kinnitab taaskasutatud materjalide kasutamist, muutes selle parimaks valikuks. Lisaks annetatakse 2% iga müüdud Aware™ toote tulust water.org  organisatsioonile.

Vaata lähemalt
Toote üksikasjad
X02P850.441

Spetsifikatsioonid

Tarneaeg
3 weeks
Size combined
99,0 x ø 135,0 cm.
Pcs in box
10
Päritolumaa
CN
Materjal
rPET

Trükiinfo

Trükimeetod
Screen Transfer OS
Värvide arv
6
Trükiala suurus (mm)
220.00 x 150.00
Kokkusobivad tooted
34,17 € + KM
See automaatselt avanev käsitsi suletav vihmavari on loodud nii kompaktseks kui ka ruumikaks, pakkudes piisavalt kaitset vihma eest. Kokkupanduna on see sama väike ja kerge kui 23" suurusega vihmavari, mistõttu on...

Create a free account to save loved items.

Sign in